12 Ekim 2013 Cumartesi

yüksek bel pantolon


     Selamlar, sevgiler;
Çok net prensipleri olan bir insan değilimdir, aynı olay karşısında çok farklı tepkiler verebilirim zaman geçtikçe. Lakin yazın, kumaş pantolon (asla demeyeyim ama mecbur kalmadıkça) giymem. Ne zaman ki hava serinler, etekler, elbiseler artık çorapsız giyilemez hale gelir işte o zaman kumaş pantolonlarım gardrobda ulaşılması kolay bölümlere yaklaşır. Çoraptan hoşlanmıyorum. Bu net!

 
     Hafif yünlü pantolonluk kumaş, fotoğraflarda gri gibi görünse de aslında kahverengi skalasında daha rahat yer bulur kendine. Burda 2006 / ekim sayısı 105 numaralı kalıp. Kalıpda ön ve arkada 6şar pens var ama ben hiçbirini yapmadım. Kumaşı biçerken kalıp üzerindeki pensleri birleştirerek biçtim. Bol paçalı olmasını istediğim için paça genişliğini de bir miktar arttırdım. Fermuar, gizli ve yanda.

     Yüksek bellerle bu yıl çok karşılacağız belli ki. Henüz gözüm alışmadı bu kadar yüksek bel işine o yüzden geniş kemer köprüleri yaptım. Kalın kemerle de görüntü çok hoşuma gitmeyince kemer köprülerini üç parça aralık olacak şekilde üst dikişle bele sabitledim. Kullanmadığım ince bir kemerimin üzerini aynı kumaşla kapladım.
    Bu arada pantolonumun boyu kısa değil, normal şartlar altında cigarette pantolon olmadıkça altına yüksek ökçe  giymem, boy ölçüsü de haliyle oxforda göre alındı. Ama ben üşendim pabuç değiştirmeye, görmezden gelin lütfen :)




Dikiş periniz hep yanınızda olsun ! Sevgiler :)
Posted by Picasa

4 yorum:

  1. Çok hoş görünüyor ellerine sağlık ayakabılara da ayrıca bayıldım :))

    YanıtlaSil
  2. Bencede çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Yüksek bel bu sene gerçekten çok moda...

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım süper olmus, ama sen de de sıfır göbüş olunca yakışmaması imkansız. Eline saglık :)

    YanıtlaSil