2 Kasım 2013 Cumartesi

deri kollu mavi cekont (!)



 

Cekont ne diye sormayacaksınız değil mi? Ceket mi, mont mu karar veremediğimiz zaman cekont deriz. Ben derim yani, isteyen bana eşlik edebilir, memnun olurum :) 



Kaşe mavi ve suni deri siyah, minnoş chanel pensleri var. Acemiliğin çok izlerini taşıyor ilk ceketim, olsun o kadar değil mi :) ama rengi ve modelin havası o kadar yüksek ki çok iyi dikiş bilen olmadıkça farkedilmiyor. Ben de açıklamıyorum :) 

 
Kalıp; Burda dergisi Eylül/ 2010 sayısı 107 numaralı model.
Dikiş periniz hep yanınızda olsun ! Sevgiler :)
Posted by Picasa

23 yorum:

  1. harika olmuş renkler çok dikkat çekici...

    YanıtlaSil
  2. Nefis olmuş geneee!!!! Cekont tarifiyle moda dünyasına mavi yaldızlı harflerle geçecek olan isim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha bir an gözümün önünde; mavi ledlerle yazılmış ismim ve altında tatlı cadı pozunda fotoğrafım belirdi... cekont tutar demek ki :) Teşekkürler :))

      Sil
  3. paylaşımlarını en çok beğendiğim blog sahibesi oldunuz diktikleriniz ve giydikleriniz benimkilere çok benziyor. bende bu aralar blog açma çalışmaları içindeyim hatta açtım ama arama motorlarında görünmüyor o problemi halledebilirsem sizde benim diktiklerime bi bakarsınız belki . sizin deyiminizle dikiş perim hep yanımda sağlıcakla kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar zarifsiniz, çok teşekkür ederim. Takibe aldım bloğunuzu, Merakla bekliyorum. :)

      Sil
  4. Kim demiş acemi dikişi kim göster bana :) Çok güzel olmuş. Böyle sizleri gördükçe diyorum daha çok çalışman lazım Pınar:) Ellerine sağlık güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) peki söylüyorum; ön parça ile iç pervazını birleştirdikten sonra buradaki dikiş payları ütüyle açılırmış meğersem... Bilmiyordum, cidden o dikişi ütüyle düzeltince jilet gibi dönüyor içi.
      Ayrıca daa çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Bayıldımmm :) ellerine sağlık renkler birleşimçok guzel olmuş. Guzel günlerde giy.

    YanıtlaSil
  6. Çok beğendim. Çok yakışmış

    YanıtlaSil
  7. Model ve maviyle uyumu birde giyendede de böyle incecik bir tip olunca bayıldım bende çok güzel olmuş
    Ellerine sağlık güle güle giy

    YanıtlaSil
  8. Wow süper bayıldım harika daha aklıma gelen bir sürü kelime :) Ben de istiyoruuumm... Olay bir cekont olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. Yeni postunuzu merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  10. yorumlarını cevaplamak için çok geciktiğim için öncelikle suhuba, güllerle dikiş, Nebihan ve Türkan hanımlardan çok özür diliyorum. Beğenileriniz için de çok teşekkür ediyorum kıymetli hanımlar. Yarın umarım yeni bir yayın hazırlayabilirim. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  11. Süpr olmuşşş. ben de istiyorum. gerçekten çok güzel güle güle giyin. :) ( http://hobylst.blogspot.com/ )

    YanıtlaSil
  12. Valla ben nasıl kaçırmışim bu cekontu bilemedim. Harika görünüyor. Bloger yüzünden izlediğim bir çok blogunda yeni yayınlarını göremiyorum. Ne olacak böyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de diyorum ki nerede bu blogerlar, ramazan herkesi carptı galiba. Demek yeni yayinlarda sorun var?! Cekontu begenmenize sevindim. Tesekkurler :)

      Sil