6 Eylül 2014 Cumartesi

kolay dikişler serisi


     Merhaba!

     Çok çalışmacalı bir haftayı daha tamamladım. Hafta sonu, sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hissettirse de ohh geldi nihayet :)



     Bu kadar renk dolu ve desen desen penyeyi görünce, biraz sınırlarımı zorlamanın kimseye zararı olmaz diyerek satın almıştım. İnce, yumuşacık çok güzel bir penye. Ayrıca mor renkle olan karşılıklı sevgisizliğimizi kırmak için de ilk adımı atan ben olayım dedim. Ne ben onu severim ne de o bana yakışır çünkü. Bu karmaşada arada kaynatıp, kaynaştık kendisiyle :)




     Bu cümbüşe haliyle, düşük kollu, genişçe yuvarlak yakalı, düz bir t-shirt yapmaktan başka seçeneğim yoktu. Ben de öyle yaptım.



     Yakasını, kendi kumaşından burada anlatmaya çalıştığım şekilde yaptım, reçme denen şey bu galiba. Değilse, bir bilen uyarırsa düzeltirim yazıyı. Kol ağzı ve etek ucunu çift iğneyle bastırıp bitirdim.

    Hepsi bu kadar! Az uğraşa rağmen çok sevdiğim bir parça oldu. Güle güle giyelim diktiklerimizi :)

    İçinden askısı görülen bikiniyi de ben diktim, üst parçayı instagramda paylaşmıştım.  Blogda yayınlamayı düşünmüyorum. Bikini dikişiyle ilgili sorusu olan olursa, cevaplarım.


Dikiş periniz yanınızda olsun! Sevgiler :)




17 yorum:

  1. gayet güzel yakışmış size...bence bundan sonra mordan da uzak durmayın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alışma turlarına başlamış oldum, teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Kim demis? Gayet guzel yakisiyor mor size.. Bu ara ben kucuk kolay parcalar dikmekten zevk aliyorum, hic ugrastirmiyor,giyip cikabiliyorum. Hic ugrastirmamasina ragmen, cok guzel parcalar cikiyorya, onu seviyorum.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alengirli bir şeylerin üstüne çok iyi geliyor değil mi? Dinlenmelik, keyiflik, yeni detaylı işlere kendini hazırlamalık... Seviyorum ben de evet ve teşekkürler :)

      Sil
  3. Bol desenli kumaşlara uğraşlı modeller dikmek zaman kabından başka bir şey değil zaten.Gayet doğru bir seçim.Ellerinize sağlık.Güle güle giyin...:) Bir de blogla instagram bağlantınızı nasıl yaptınız?Ben de pinterestle bağlantı yapmak istiyorum ama nasıl yapılır bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim :)
    Blog-instagram bağlantısından kasıt, takip butonu ise; addthis.com sitesinden aldım ki bu sitede pintereste de bağlantı yapabilirsin. Yok eğer yazı içindeki bağlantıysa; link kopyalayıp bağladım. Umarım doğru anlayıp cevaplamışımdır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip butonuydu kasteddiğim.Teşekkürler...:)

      Sil
    2. Şimdi benim kaydı düzelteyim diye senin nasıl yaptığına bakmak için geldim.Senin link de bağlanmıyor.Öbür addthis.com dan da beceremedim...:( Sen de bir baksan da bana da yol göstersen olabilir mi acaba? Teşekkürler...:)

      Sil
    3. Instagram fotografinin altindaki kutucuk var ya 3 noktali, oradaki url kopyalanip baglanacak galiba. Benim de webden link alip yapistirdiklarim acilmiyor. Sanirim bulduk fogru yolu :)

      Sil
  5. Iyikide morla barısmaya karar vermissiniz harika bir kumas ve modele de cok güzel uymus gercekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, artık mor ve tonları dolabıma girebilir yavaştan :)

      Sil
  6. ya canim bu bluz hangi patron hangi burdanin yada senin eserinmi kesinlikle boyle bir model ariyorum .ellerine saglik harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhanhi bir kalıp kullanmadım. Gpz kararı bictim. Hatta biraz bol ama daha iyi oldu. Tesekkurler :)

      Sil
  7. şipşak, tam sevdiğim kalıp :) elinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuş! Instagramdan takipledim bile:)

    YanıtlaSil